top of page

DUOCONCERT CAREL KRAAYENHOF EN LAVINIA MEIJER

Ladies In Art organiseert op 23 december .a.s. in de Sint Simon en Judas kerk te Ootmarsum een prachtig concert van Carel Kraayenhof en Lavinia Meijer. Er is hier sprake van een droomcombinatie. Zowel Carel als Lavinia gelden wereldwijd als musici die hun instrument tot in de finesses beheersen. Beide hebben met hun verbluffende spel op niet direct gangbare instrumenten als respectievelijk bandonéon en harp tot ver buiten de landsgrenzen een groot publiek bereikt. De fascinerende en veelzijdige bandoneonist Kraayenhof speelde de sterren van de hemel bij het huwelijk van Willem Alexander en Maximá. Het prachtige ‘Adios Noninos’ van Piazzolla was een ontroerende kennismaking met onze huidige Koningin. Kraayenhof is al vele jaren de Hollandse en internationale ster van de Argentijnse tango.Met zijn grote kennis van de Argentijnse tango en zijn fraaie spel weet hij wereldwijd elk publiek te betoveren. Lavinia Meijer demonstreert vol overgave de veelzijdigheid én de kracht van de harp. Als jong talent won zij alle belangrijke concoursen en awards, en als ‘rising star’ trok zij de wereld over. Het bracht haar al tot Carnegie Hall, New York en in Nederland stond niet eerder in Carré een zo jonge klassieke artiest solo op het podium. Lavinia geldt als een van de beste harpisten ter wereld.

Twee bijzonder gepassioneerde, virtuoze rasmuzikanten, samengebracht in dit bijzondere duoconcert

bottom of page