top of page

LAVINIA MEIJER "Muziek en een verhaal in Kerstsfeer" t.b.v. 'Safe a child's Heart'

Op 23 december a.s. geeft Lavinia Meijer in de Stulpkerk in Lage Vuursche een prachtig harpconcert in Kerstsfeer. Lavinia is ambassadrice van 'SAFE A CHILD'S HEART' (SACH). Voor hen heeft zij een hartverwarmende kruik ontworpen. De opbrengst van de verkoop van deze kruiken zijn voor SACH. Een prachtig Kerstgeschenk!

Lavinia heeft opgetreden voor SACH in Tel Aviv in een uitverkocht Bronfman Auditorium . Toen heeft ze ook de kliniek en het opvanghuis van Save a Child’s Heart bezocht en sindsdien is ze ambassadeur voor de stichting.

Meijer: “Ongeacht afkomst, religie of huidskleur helpt SACH kinderen over de hele wereld, waarbij het begon op misschien wel een van de meest symbolische plekken ter wereld.”

Voor tickets: https://www.ladiesinart.com/tickets

foto Stephan Vanfleteren

bottom of page