top of page

Eerste editie Engelandvaarders Gala is een feit

Woensdagavond 15 november 2017 vond de eerste editie van het Engelandvaarders Gala plaats in Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee. Het Engelandvaarders Gala is een initiatief van Soldaat van Oranje – De Musical, Hotel van Oranje en het Museum Engelandvaarders ten bate van het museum en de Stichting Educatieve Theaterprojecten in samenwerking met LADIES IN ART. De opbrengst van het Gala, 152.856,00 euro, werd gegenereerd door middel van tafelverkoop, lotenverkoop en het veilen van unieke belevenissen.

De Stichting Engelandvaarders Gala wil jongeren in het voortgezet onderwijs in staat stellen deel te nemen aan het educatieproject van Soldaat van Oranje – De Musical en hen in de gelegenheid stellen het Museum Engelandvaarders te bezoeken. Op deze manier wordt de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de rol van de Engelandvaarders hierin doorverteld.

https://www.soldaatvanoranje.nl/de_musical/nieuws/eerste_editie_engelandvaarders_gala_is_een_feit/237


bottom of page