top of page

LAVINIA MEIJER & CAREL KRAAYENHOF 19 december 2018 in de Sint Jansbasiliek te Laren N-H


 

Er is hier sprake van een droomcombinatie. Zowel Lavinia en Carel gelden wereldwijd als musici die hun instrument tot in de finesses beheersen. Beiden hebben met hun verbluffende spel op niet direct gangbare instrumenten als respectievelijk bandonéon en harp tot ver buiten de landsgrenzen een groot publiek bereikt. Lavinia Meijer demonstreert vol overgave de veelzijdigheid én de kracht van de harp. Als jong talent won zij alle belangrijke concoursen en awards, en als ‘rising star’ trok zij de wereld over. Het bracht haar al tot Carnegie Hall, New York en in Nederland stond niet eerder in Carré een zo jonge klassieke artiest solo op het podium. Lavinia geldt als een van de beste harpisten ter wereld. De fascinerende en veelzijdige bandoneonist Kraayenhof speelde de sterren van de hemel bij het huwelijk van Willem Alexander en Maximá. Het prachtige ‘Adios Nonino’ van Piazzolla was een ontroerende kennismaking met onze huidige Koningin. Kraayenhof is al vele jaren de internationale ster van de Argentijnse tango.

De netto opbrengst komt ten goede aan het winterproject van "MAX Maakt Mogelijk". Stichting MAX Maakt Mogelijk zet zich in voor ouderen door het leveren van hout, kolen en voedselpakketten.

bottom of page